Tid för hälsan

 

Trappan på Tre Björnar

På Tre Björnar knirrar trappan sekelskifte. Plastgolven från 60-talet matchar detaljer som ”Ledigt” skylten på toaletten. Även frukosten är speciell. Idag överraskade Tini med blåbär och skogshallon som hon själv plockat. Tillsammans med solroskärnor, linfrön, lingonsylt och äppelmos blev råggröten rena gourmet-maten.

Efter frukosten fick jag massage framför brasan i en fjällstuga.

I alla fall kändes det så. Lokalen låg högst upp i biografhuset och på tv-skärmen sprakade brasan. Ett välgörande lugn. Ia berättade för mig att det brukar vara hälsovecka i Älvdalen i september. Det lät verkligen intressant!

Jag känner mig alltid så välkommen på Tre Björnar
Jag känner mig alltid så välkommen på Tre Björnar

Skrivit har jag inte gjort än (ja – förutom blogginläggen då). Så nu ”tänker” jag på de olika delarna istället för att fokusera på skrivandet. Då dyker det upp en massa frågor jag behöver ha svar på.

Just nu bläddrar jag mest i Birgitta Lagerlöf Génetays avhandling om de svenska häxprocesserna. I morgon ska jag cykla till Rots skans.

IMG_6428

Jo, jag har gjort en sak till – ändrat lite i strukturen här på hemsidan.

Och som vanligt har jag varit ute. Idag blev det inte någon spark – däremot promenad. .