Tillbaka till Skåne

I måndags lastade vi cyklarna i bilen och körde upp till Toftaholms Herrgård. I flera år har vi pratat om att besöka Fagerås när påskliljorna blommar. 

Monsella

Jag behövde tre vändor i trädgården för att kunna smälta alla intryck. Mobilen är proppfull med filmer och systemkameran med bilder. I kväll ska jag återigen frossa i påskliljorna innan jag delar med mig här på bloggen.

Acer Palmatum Atropurpureum
Gavota

Varken Niklas på Skeppshult eller personalen på Toftaholms herrgård hade hört talas om Fagerås. Det tycks vara ett hemligt smultronställe uppe i skogarna, men så sevärt. Tänk att en enda person skapat detta paradis.

Här är filmen från Fagerås (det kommer filmer även från Toftaholm och Skeppshult om någon vecka när Dottern kommit hem från USA.)

 

Snart blommar päronträden

Här i Skåne skiner solen. Snart blommar äppelträden och det är så vackert att jag bara måste ut. Uppackning, bilder, bloggande och annat får vänta tills i kväll.

Detta kan vara Tres Chic

Valborgsresan

Här hittar du inlägget från Toftaholms herrgård – sedan är det bara att klicka på nästa för att följa med på Valborgscyklingen.