Cykelhandlarens väg

På sidan finns många texter som jag tillägnar min Själsfrände – Cykelhandlaren.

Fågelräddaren är min skyddsängel. Hur många gånger han räddat mitt liv kan jag inte längre räkna. Med honom är jag trygg.

När vi träffades 2012 var vi väldigt olika på ytan.

Hans naglar var extremt kortklippta för att inte samla smuts medan mina var långa med fransk manikyr. Han gick klädd i en röd overall och sandaler. Cykelhjälmen behöll han på om han gick in i affären. Själv gick jag mest i kostym med ljusblå skjorta och höga klackar. Vintertid var jag väldigt stolt över min röda Boss-kappa.

Han fick mig att inse att jag är bra som jag är – att det inte är i smink och kläder det vackra sitter. Idag är ringen på mitt vänstra finger det enda smycke jag bär.

Våren 2023 planerar vi ge oss av på vårt livs äventyr. På bloggen kommer du med start den 21 juli 2022 kunna följa vägen dit under rubriken UpplevBillesholm.

På bloggen har jag försökt sammanfatta insikterna från Cykelhandlarens väg under sju rubriker.

Balans

Hälsa

Harmoni

Kärlek

Växande

Tankar

Glädje