Cykling och yoga

De senaste åren har jag haft värk i kroppen. Om jag slarvar med yogan kommer ryggvärken säkrare än ett brev på posten. Min yogalärare, Merethe, misstänkte att cyklingen kunde vara en bidragande orsak. Därför fick jag några strech-yoga-övningar.

Smile:)

Långt ifrån alla sängar är bra när vi är ute och reser. För att inte riskera ryggont började jag varje morgon med några solhälsningar.

Och jo – det hade gjort skillnad, det fick jag bekräftat idag när jag var på Mpiyo. Här kan du se övningarna.

Merethe tog den här bilden när jag gick upp i brygga 180723

Den ställning som jag annars kämpar mest med just nu är bryggor. Det är märkligt hur bryggorna påverkar mina drömmar. I början var det riktigt jobbigt med mardrömmar från det förgångna. Nu har drömmarna förändrats till att bli mer försonande.

Det kom förresten upp en ny vLogg i morse:

Här på bloggen hittar du bilderna från den 7 februari 2019 

2 svar på ”Cykling och yoga”

  1. Anki Hansson skriver:

    Väldigt fin brygga!??

    1. Haha … nja … jag hoppas den har blivit bättre … tränar bryggor varje kväll nu … De är verkligen märkliga. Fick rådet i höstas att träna mer bryggor. I början var mardrömmarna fruktansvärda – mådde så dåligt … Merethe peppade mig att fortsätta, sa att bryggorna löser upp gamla minnen som finns kvar i kroppen. Och hon hade rätt. Fortfarande märker jag stor skillnad i drömmarna när jag gör bryggor – men drömmarna har förändrats – de är mer försonande nu.

      Fattar inte vad som händer – men att något händer fattar jag.

Kommentarer är stängda.