Gran Canaria

Nu tror jag att alla inläggen om cyklingen på Gran Canaria är uppdaterade.

De långa tågresorna genom Sverige har varit bra för reflektion. Vad tror du om att avsluta varje längre resa med sammanfattande tips? Jag har gjort ett försök på www.cykalt.se, men vill gärna höra vad du tycker.

På youtube kommer det handla om Gran Canaria ett tag till. Om jag minns rätt kommer det åtta vLoggar så småningom. Gå gärna in och prenumerera på kanalen så du inte missar dem. (Publiceras på tisdagar.)

I onsdags var jag på kurs om att redigera film i mobilen. Så otroligt många bra tips. Förhoppningsvis kommer ni se en förbättring under våren.

På eftermiddagen fick vi testa att själv redigera film med titeln ”The only way is up”. Genast kom jag att tänka på alla Gran Canarias uppförsbackar.

Nästa gång blir det liggande format.

På söndag planerar vi cykla på Bjäre. Ha en riktigt skön helg!