Två veckor till Söderåsdagen

På veckans to-do-list stod att få ihop några turförslag till Söderåsdagen. Alla blev inte klara (den om vandringar väntar fortfarande på ytterligare uppgifter, den om gårdsbutiker blev inte ens påbörjad och nästa år vill jag skriva en även om gods och gårdar).

Nåväl, det som är gjort är gjort och det är fritt upp till dig att tipsa om fler ställen i kommentarsfältet.

Lotta på Åsen

För ett nästa år blir det. Då ska förhoppningsvis ännu fler vara med på Söderåsdagen. Tidpunkten får ni vara med och bestämma.

Dels genom att svara på utvärderingen som skickas till medverkande företag eller genom att berätta för företagen vad ni tycker så att de kan vidareförmedla dina åsikter.

Det är min förhoppning att Söderåsdagen ska kunna utvecklas som Österlen Lyser. Ett evenemang från gräsrotsnivå där många små aktiviteter blir till en stor helhet som lockar långväga gäster och förlänger säsongen.

Nästa år har jag lovat mig själv att inte engagera mig lika mycket. Jag har tillit till att Felicia Eckersten sköter det alldeles utmärkt. Förhoppningsvis med bättre stöd från kommunerna än vi haft i år. Och förhoppningsvis med mer finansiering från olika aktörer.

Söderåsen is beautiful all around the year. Here just before we go down – about 55-60 km/h

Men – WE DID IT. Söderåsdagen blir verklighet. Och det finns faktiskt så mycket att göra att det skulle behövas flera dagar för att hinna med allt.

Så – nu hoppas jag att DU vill hjälpa oss att sprida Söderåsdagen i sociala medier. I år är marknadsföringsbudgeten högst begränsad – men tillsammans tror jag ändå att vi kan nå ut och locka fler att upptäcka nya sidor av Söderåsen.

Sven cykel cykla träningspass
We saw new garbage along the way. How do that person thinking? ”I take all my garbage in bags, drive to the wood and there I put the garbage. Perhaps some animal will eat it?” It must be some of the most stupid person in the world. Or person who smoke. ”Oh, some butts here don’t matter.”

Följ mig och Söderåsdagen i sociala medier för fler tips på upplevelser kring Söderåsen

Instagram

andebark_cykelinfluencer

Söderåsdagen

Facebook

Jönssons cykelaffär, Billesholm

Söderåsdagen på FB

Vad är du intresserad av på Söderåsdagen?

För barnen

För den trädgårdsintresserade

För den cykelintresserade

Kulturspåret

Konsten kring Söderåsen

Tidsresan till Trias

Äta på Söderåsdagen

Fika på Söderåsdagen

Hitta till Söderåsdagen (detta inlägg är under uppbyggnad)

Här kan du läsa mer om Söderåsdagen