Cykeltips att följa

Tack för att du läst inläggen september månads inlägg om cykling. I framtiden ska jag hålla mig till vLoggar och cykeltips på www.cyklat.se. Och OM jag skulle frestas att skriva något debattliknande igen kommer jag fylla på i de här gamla inläggen med länkar. Målet är att samla material och tankar för att kanske så småningom omvandla fragmenten till en bok, men inte nu, inte på många år än. För nu lovar jag mig själv att ha fokus på mitt författarskap. En barndomsdröm som är på väg att gå i uppfyllelse.

Innehållsförteckningen till inläggen om cykling hittar du här.

Första delen i bokserien Eldarna släpps den 21 mars 2020 på Hoi förlag. Vill du köpa ett signerat exemplar i Skåne kommer vi arrangera en bokmässa den 27-28 juni i Billesholms Folkets Park

Här hittar du mina kanaler i sociala medier

Instagram: andebark_cykelinfluencer

Målet är vackra cykelbilder med #cyclistsforfuture_sweden och #thursdaysforbicycles, men så klart blir det bilder från annat som händer i mitt liv. Researchresorna finns där redan och i framtiden kommer du nog även få hänga med på boksigneringar och annat som har med författarskapet att göra.

När vi är ute och cyklar brukar jag samla klipp i händelser som minnesanteckningar.

andebark_cykelinfluencer heter jag på instagram

Cykelinspiration: www.cyklat.se

En bok med inspiration till nya cykelupplevelser på nätet. Mest från Skåne men sakta fylls det på med turer även från resten av världen. Utgå från ett geografiskt område, från ett matställe, från en årstid – här hoppas vi att det ska vara enkelt att få inspiration.

Efterhand som vLoggarna kommer upp försöker vi länka in dem också.

youtube: andebark

Från början var kanalen tänkt för att dela med oss av cykelresor. Efterhand upptäckte vi att de populäraste inläggen handlade om elcyklar. Därför har områdena utvidgats efterhand. Nu spretar det från allt mellan korta klipp från mina researchresor via gör-det-själv-tips för cykeln till inlägg från våra resor och allt där emellan.

De flesta inläggen använder vi i på hemsidor (www.trollkona, www.cyklat.se, www.fixacykel, www.nycykel.se)

Vem tände bålen? Bakgrundsmaterial finns på www.trollkona.se

Efterhand som bakgrundsmaterialet på bloggen blev omöjligt att överblicka växte idén om en egen hemsida för trolldomskrisen fram. Du kan se den som en innehållsförteckning till det omfattande materialet. Sidan är under uppbyggnad (som alla mina sidor.)

Cykeltips på www.fixacykel.se

Idag är Cykelaffärens hemsida som ett visitkort på nätet. Vi planerar göra fler filmer med tips på hur du tar hand om din cykel. Så småningom kommer de struktureras upp på sidan.

Produktinformation om elcyklar: www.nycykel.se

Här hittar kunden information om elcyklar. Vi har även börjat länka till filmerna där vi testar olika elcyklar.

I filmen från Söderåsdagen finns årets test av elcyklar.

Cykelresor

(Här tänker jag samla länkar till mer cykelinspiration efterhand)

Lovely Planet – cyklar från Sverige till Afrika