Overkligt

I fjorton dagar har jag befunnit mig i en lyckobubbla med min älskade cykelhandlare. Njutit av steget jag tar den 21 mars, barndomsdrömmen som går i uppfyllelse.

I helgen publicerades artikeln i Lokaltidningen som du kan läsa här. I morgon medverkar jag i Radio Malmöhus.

Egentligen hade jag tänkt skriva en massa inlägg om vår cykelsemester på Teneriffa och La Gomera, men så insåg jag att orden behövs här – till min barndomsdröm, författarskapet. Så de närmaste veckorna kommer det handla om boksläppet och alla aktiviteter i samband med det.

Idag har jag uppdaterat sidan om aktiviteterna i Älvdalen som du hittar här.

Följande aktiviteter behöver du anmäla dig till då antalet platser är begränsat.

Folktro (fredag)

Kulningsworkshop (lördag)

Meditation (lördag)

Soppsamtal på Tre Björnar (lördag)

Det finns fortfarande lediga rum på Tre Björnar under boksläppshelgen.