På cykeln landar tankarna

I går ringde min syster för att checka mitt hälsotillstånd.

”När jag läser dina inlägg kan jag se när du blir splittrad – och det verkar som om du håller på att hamna där igen …”

Motvilligt erkänner jag att hon har rätt – och förklara samtidigt att Cykelhandlaren satte ner foten förra veckan. Att jag nu avslutar vissa trådar. Idéerna om en audioguide om Billesholm, cykeluthyrning av MTB och en vloggserie om MTB har jag lagt ner. Likaså släpper jag tanken på att bidra till besöksnäringens utveckling på Söderåsen.

Men jag fortsätter med sidan cyklat.se där vi skrivit sedan 2018. Två inlägg i veckan planeras fram till den 15 augusti – söndagar om vår söndagscykling och torsdagar om upplevelser i Helsingborg.

** Här kan du läsa om dagens cykling från Forestad till Mammarp **

Projektet Kvinnohistorier är på plats och här får jag nytta av min tid som advokat när jag ska formulera samarbetsavtalen. I projektet kommer det finnas en liten kärna med människor som har sina egna ansvarsområden. Men mer om det i framtiden.

Mailen från läsarna blir allt fler – och det är lika fantastiskt varje gång jag får höra hur någon uppfattat boken. Då och då får jag del av bilder från bibliotek eller bokhandlar. Sakta går det upp för mig att jag faktiskt ÄR författare på riktigt.

Den här bilden skickade Annika Hälldin Lahger till mig med följande kommentar ”Högst upp till vänster Stadsbibblan Stockholm”
Fortfarande besöker jag varenda Akademibokhandel jag passerar för att ta en bild av boken. Den här bilden är från bokhandeln i Helsingborgs city. Det fanns bara en i hyllan, vilket måste innebära att två är sålda.