Falun

Någon research blev det inte tid till. När vi lämnade bil och utrustning hos Dalarna Design var klockan två och lunchrestaurangerna hade stängt. På Spruthuset förbarmade de sig över två hungriga resanden och vi åt hamburgare medan vi träffade producenten Patricio Silva via insta live. Produktionen av Älven är helt magisk och vi ser fram emot fortsättningen.

Han gladde sig lika mycket som vi över direktsändningen på P4Dalarna.

Att höra Älven spelas på P4Dalarna var en obeskrivlig känsla. Med bubbel i hela kroppen återvände vi till Dalarna Design. Härliga samtal om Oväsen i Älvdalen och möte med Filmproducenten som rest från Boden. (Japp – intresset är stort för att odödliggöra Marit på filmduken).

På DalarnaDesign höll vi det första av resans sex framträdanden – det kan du se här.

I väntan på att Spotify accepterat omslaget kan du lyssna på låten via Youtube

Redan på morgonen hade vi spräckt tidsschemat och var 45 minuter sena till mötet på Dala-pop. När jag lämnade Anna vid tåget i Falun insåg vi att kvällens schema skulle bli extremt tight. Men tack och lov räddade Maggan och Sol-Britt upp situationen genom att hämta Anna vid tåget i Mora så hon blev bara tio minuter försenad till balkongkonserten på Tre Björnar. Då vräkte regnet ner och vi styrde om så att hon fick stå inne hallen och spela medan åhörarna kunde stå på terrassen under tak.

Efter en extremt intensiv dag överraskade Tini och Lennart med pizza bianco på kantareller, zuchinibiffar, egenodlade tomater och hembakt bröd.

I dag och i morgon kommer jag visa Filmproducenten ”Mitt Älvdalen” för att han ska hitta känslan i en kommande film.

Intervjun på P4Dalarna hittar du 9.40 in i den här sändningen.