Nöden är uppfinningarnas moder

I natt skulle Älven ha kommit upp på Spotify, men något verkar ha krånglat hos distributören. Nu finns hon istället på youtube.

Och eftersom alla pressmeddelanden plötsligt är inaktuella har jag suttit och skrivit till en massa ställen.

Hej, allt går inte som man tänkt sig. När låten Älven inte kom upp på Spotify som planerat ändrade vi vår releaseresa till improviserade konserter på vår väg genom Dalarna. 
I dessa tider behöver vi kulturen mer än någonsin och eftersom vi inte annonserat ut vår resa lär publiken aldrig överstiga 50. 

>Ämne: Låtsläpp – ett unikt samarbete mellan författaren Annika Andebark och artisten Anna Vild
Datum: 9 september 2020 07:35:35 CEST
Till: Dalanytt Sveriges Radio Dalarna <dalanytt@sverigesradio.se>
God morgon, nu skulle Älven legat på Spotify – men något verkar ha hänt hos distributören. Älven  finns på Sveriges radios musikportal hos er (och på youtube i väntan på att vi har löst det med Spotify). 

Hur text och musik inspirerats av Österdalälven och Rotälven kan ni se i den här trailern.

https://www.youtube.com/watch?v=7oPhJLTN32w
Kl 9 lämnar vi Vadstena för avfärd mot Dala-pop i Borlänge – Dalarna design i Falun och Balkongkonsert på Tre Björnar i Älvdalen. Den planerade frukostlyssnandet på Spotify får ersättas med livekonserter längs vägen i portabla bokbutik (japp – vi är handelsresande i kvinnohistorier)

Live-sändningar via Anna Vilds youtube

Och istället för att lyssna på Spotify kan du hänga med när Anna gör spontana framträdanden på vår resa genom Dalarna.

När det blir vet vi inte (för då hade de ju inte varit spontana) – men in och följa Anna Vild så kommer de dyka upp under dagen. (Bara att klicka på den runda bilden uppe i vänster hörn så ser du klipp och livesändningar.)

*** Klicka här för att komma till Anna Vilds instagram ***