Andreas Magnusson

Hösten 2018 fick jag kontakt med Andreas Magnusson via facebook. Det var innan han engagerat sig i Fridays for Future och innan jag träffat Greta Thunberg. Jag minns hur hans ord berörde och vi började chatta. Minns hur jag uppmanade honom att fortsätta skriva – att han var en stor talang. När jag startade Klimatsmarta investeringar var det tack vare Andreas och Alexander Nilsson som vi fick till administrationen.

Den 20 september 2019 träffades vi på Mynttorget. Första mötet har inte förevigats, men jag minns att tjejerna som var där berördes till tårar. Det var som att träffa en tvillingsjäl.

Andreas var en av huvudtalarna på Medborgarplatsen. Idag är jag glad att jag spelade in hela hans tal så jag kunde visa det för Anna. Filmerna inspirerade till en ny låt som Anna Vild kommer släppa på Spotify den 21 mars 2021.

Igår hängde Andreas med oss hela dagen. Han var först på plats klockan 9 på Freys hotell där vi startade med Kvinnohistorisk frukost. Här har vi verkligen hittat ett exklusivt koncept som vi kommer vidareutveckla – men mer om det i framtiden.

Eftersom vi blivit uppgraderade till Superior-rum på Freys hade vi både skrivbord och soffa. Andreas skulle jobba med matte och fick en perfekt arbetsplats hos oss. Runt lunch tog vi en taxi ner till Katarina kyrka – där fick Anna och Andreas idén att göra ett spontant framträdande. Vilken duo!!! Lyssna och njut.

Under höjdpunkten Skogen hittar du filmklippet på mitt insta-konto.

Idag smälter vi alla möten och allt beröm från finalen på vår turné. Kvällen blev helt magisk. Alla var överväldigade och vi har redan börjat planera för nästa turné som kommer äga rum mars-april 2021 i samband med att Anna släpper albumet Oväsen. Men då blir det inte längre de små och intima mötena utan istället satsar vi på konserter i kyrkor. Förhoppningsvis kommer Andreas Magnusson medverka på några av albumets låtar – för det här är ett vinnande team.

Föreställningen kan dock fortfarande bokas via Anette Ståhl för slutna sällskap. Pris 12.000 kr ex moms. Vidare tillkommer ersättning för resa och boende.

2 svar på ”Andreas Magnusson”

  1. Wow vilken dag jag hade igår. Blir fullkomligt lyrisk när jag tänker tillbaka. Att få träffa dig, Annika igen och Anna för första gången var helt fantastiskt. Och jag förstår varför ni lyckats så förbannat bra tillsammans. Tack till er. Tack för att jag fick lyssna, följa med, sjunga, äta och leva i er numera ”vardag” en hel dag. Och jag längtar till att få arbeta mer med er coolingar!!

    1. Vi också! Ser fram emot att se filmen som Anna kommer klippa när hon kommer ifatt. Ska bli såå kul att jobba med dig!

Kommentarer är stängda.