Det bästa med att vara författare …

… är kontakten med läsarna!

Hej Annika!

Tack för ditt samtal och fina erbjudanden!

Jag blev så glatt överraskad! Tack för att du ”gjorde min dag”!

Jag kollade min bank och de skulle dra pengarna imorgon så jag stoppade utbetalningen. Jag har beställt boken på Bokus och fått en orderbekräftelse så jag hoppas att boken dimper ner i min låda nästa vecka.

Jag har oxå anmält mig som prenumerant på Tidsresors nyhetsbrev och ser fram emot att ni kommer till Strängnäs nästa år. Det ska bli så spännande!

OM nu boken ändå är slutsåld återkommer jag till dig och ditt generösa erbjudande, annars ser jag fram emot spännande läsning av både din bok, din blogg och Tidresors erbjudanden. Det känns som en helt ny och spännande värld som öppnar sig!

Varma hälsningar,Gunilla