Lev Kreativt

capella skrivbok

I en hel vecka har jag följt boken Lev kreativt. I kväll sitter jag med texten som har rubriken ”Återerövra din kreativitet”.

Men innan dess – uppföljning av den första veckan.

  1. Hur många dagar har du skrivit dina morgonsidor den här veckan? – Alla sju dagarna faktiskt!
  2. Gick du på konstnärsträff? Jajamen – det också. Egentligen hade jag tänkt gå till biblioteket – men istället gick jag och simmade – både torsdag och lördag. Älskar simningen – att bara räkna längder vilket tömmer huvudet på tankar.
  3. Gjorde du några andra upptäckter den här veckan som du tror kan vara viktiga för din läkning? De kritiska rösterna kommer huvudsakligen för vad läsare sagt om boken. Det räcker inte med tio positiva kommentarer för att sudda ut en enda negativ. Någon har sagt att Oväsen var svår att komma in i – det ledde till att ingen början var tillräckligt bra. Någon sa att det var ett märkligt slut. Samma sak här … skriver om och skriver om. Och fastän jag vet vad som ska hända i mitten får jag inte tummarna loss av rädsla för att det ska stå och stampa – för det är det också någon som sagt.
  4. Veckans bästa (den här har jag lagt till). Jag ringde till Rosita Söderström som hade fått utkastet till manus och pratade igenom vad hon tyckte. Nu tror jag på projektet igen.