Lev kreativt – vecka 3

capella skrivbok

(Här hittar du det första inlägget om Lev Kreativt)

I helgen gjorde jag utrymme för skrivandet. Tanken var att jag skulle gå ur skrivbubblan söndag kväll, men kastades inte ut i verkligheten förrän på tisdagen. Vissa av de partier jag då skrivit känns som mästerverk – men när jag tittade på helheten såg jag att det inte var den bok jag egentligen ville skriva. Kristina Gyllenstierna, som är en väldigt drivande person, hade helt enkelt tagit över berättelsen. Lyfja hade nästan helt försvunnit. 

Jag blev helt knäckt! Skulle Vrede någonsin bli färdig? 

Efter att ha tittat igenom det jag skrivit gjorde jag upp en ny plan för Lyfja, men kände mig fortfarande nedstämd. Så satte jag mig i morse för att läsa i Lev Kreativt och dagens kapitel var EXAKT de bitar jag jag behöver utveckla  Vrede. 

Vrede

Synkronicitet

Skam

Hantera kritik och Tillväxt

Jag bestämde mig för att tro på synkroniciteten och det gjorde hela skillnaden. När jag fick något meddelande testade jag att ringa upp den personen direkt. Och i detta hände helt magiska saker – hela dagen. 

Ett tråkigare beslut var att skjuta fram utgivningen av boken. Det kändes väldigt tråkigt eftersom jag redan börjat tänka på releaseresan. Men jag hade inte mer än skickat iväg mailet till förlaget förrän jag helt oväntat fick ett mail från Mora kommun om jag kunde komma och hålla ett föredrag hos dem den 24/8! Föredraget i samband med mitt förra boksläpp blev ju inställt. 

Jag såg det som synkronicitet då det stämmer väldigt bra med en annan tidplan som du kan få veta mer om genom det här nyhetsbrevet. https://www.tulpacreatives.com/ovasen-newsletter