Nytt år

Än en gång, tack för alla gratulationer (jag har inte kommenterar alla de 170 gratulationerna på FB). Dagen firades med cykling från Köpenhamn till Billesholm. Trots allt fantastiskt vi upplevt på resan uppskattar jag fortfarande denna sträcka.

Bilden är från Bakken där vi åt ”födelsedagstårta” i form av mjukglass och lunerör. Långhårig med svettig hjälmfrisyr … men lycklig i favoritskjortan i XXXL inköpt på Öppna hjärtat i Ystad.

I Billesholm väntande en grönskande trädgård full av mogna körsbär! Nu fylls dagarna av trädgårdsarbete, så bearbetningen av alla filmer, foton och upplevelser vänta. Lägger ett separat inlägg med en sammanfattning och länkar.

En ny story har börjat gro, det handlar om den sista boken i serien Eldarna. Den här gången ska jag försöka att bara skriva på lust – ingen tidspress och prestation. Vi får se vad som händer!

.