Intervju för artikel i Hemmets journal

Det var tänkt att jag dagligen skulle skriva en text här på bloggen om dinosaurierna, men förra veckan kom jag ur rutinen.

I torsdags blev jag intervjuad av Per-Ola Ohlsson. Det visade sig att vi sedan tidigare var vänner på instagram eftersom vi båda älskar rosor. Vi delade även intresset för dinosaurier. Förhoppningsvis blir det fler intervjuer om Triasträdgården i framtiden.

I fredags tog jag tåget ner till Österlen.

Här fick jag massor av inspiration som ledde fram till (H)jul på Söderåsen. Och som alla idéer tar de tid att förverkliga. Men nu är programmet på plats för den 16 december.

Hur hänger detta samman med dinosaurierna?

Jo, de som donerar pengar för att cykla pilotturen av (H)jul på Söderåsen kommer ta del av introduktionspriser till vårens tidsresor om dinosaurierna.

Den senaste veckan har jag också kommit på att jag gillar göra youtubefilmer.

Igår firade vi Mårten med Leif Thörnqvist. Som vanligt bubblade idéerna, men jag har ju lovat Cykelhandlaren att inte göra något under 2023. Istället ägnar jag mig åt att ”känna in” vad jag verkligen vill göra med mitt liv.

Just nu känns det som att allt är möjligt, och då gäller det att vara selektiv. Verkligen tänka efter mot vilken vägg jag ska resa stegen.

Två saker vet jag

  1. Jag vill vara tidsreseguide – det ger mig möjlighet att berätta både om dinosaurier, häxprocesser, medeltid och gruvtiden
  2. Jag vill göra mer youtubefilmer under 2024 – älskar verkligen den formen av berättande.

Men nu – göra ren ugnen efter gårdagens kalkonstekning och sedan cykla till Billesholmstraktens hembygdsförening.