Skånesaurus

Bit för bit faller på plats.

I måndags blev jag kontaktad av en journalist som ville skriva om Skånesaurus. Vi bestämde att vi skulle träffas torsdag förmiddag. På morgonen vaknade jag med insikten om att vi borde skydda namnet Skånesaurus. Eftersom jag inte lyckades lägga upp ett nytt instagramkonto ändrade jag namn på kontot andebark_odlar till Skanesaurus och skrev till Patricio Silva att vi borde skydda namnet.

När jag kollade mailen efter intervjun hade Patricio redan registrerat namnet.

Under intervjun ringde Cykelhandlaren. Han är på inköpsresa och hade på väg till flygplatsen lyssnat på P1 där Martin Qvarnström intervjuades.

Jodå, det händer en hel del i det fördolda just nu.

Skånesaurus kommer få en egen landningssida så småningom. Tills vidare hittar du länkar till alla intervjuer mm här.

Vill du hänga med när vi bygger Triasträdgården kan du prenumerera på instagramkontot Skanesaurus. (Idag har kontot 232 följare. Kommer det upp i 10.000 följare kommer jag börja skapa exklusivt material på kanalen.)

På min youtubekanal hittar du en del filmer om dinosaurierna under Tidsresor.

Cykelhandlaren har lovat att en stor del av intäkterna från försäljningen av fyrverkeritårtorna Elvis, Plattan och Kålle ska gå till att bygga upp Triasträdgården.