Influencer

2010 började jag blogga som ambassadör för kvinnors företagande. Det följdes av en advokatblogg och en avancerad hemsida under domännamnet advokatbyrån.nu där jag frikostigt delade med mig av mina juridiska kunskaper och erfarenheter. Allt fick ett abrupt slut med mina självmordsplaner 2014.

Efter några år av sporadisk närvaro i sociala medier ökade min aktivitet igen 2018. Som en följd av min klimatångest gick jag med i Sustainable influencers. Mina tema är

Cykling

Jag och min livskamrat, Cykelhandlaren, tillbringar huvuddelen av vår fritid i cykelsadeln.  I flera år förvånade vi oss över att det inte var fler som cyklade. Nu delar vi med oss av tips och upplevelser i flera kanaler.

www.cyklat.se

instagram andebark_cykelinfluencer

youtube: andebark

FB: Jönssons cykelaffär

Trädgård

2014 bytte jag klienter mot humlor, bin och fjärilar. På instagram delar jag ibland bilder från trädgården under #andebarksrosor  #andebarksätbara #hjälp och så bilden av ett bi.

Skrivande

I mina kanaler finns även en hel del om mitt skrivande och vägen till att bli författare.

Här kan du läsa om hur bokserien Eldarna fick sitt namn. (Där finns även länkar till tidigare inlägg om skrivprocessen.)

Researchen till bokserien har jag strukturerat upp på en egen sida – www.trollkona.se

På FB-sidan Nordiska trolldomsprocesser delar jag intressanta inlägg.

Hållbar mat

Den 17 maj 2018 fick jag besked om att ett borttaget födelsemärke innehöll malignt melanom. Det fick till följd att jag slutade äta kött, gluten och socker. Dessutom försöker vi odla den mesta maten själv och lära mig mer om ätbara vilda växter.

Här hittar du ett samlingsinlägg med tips på hållbar mat.

Klimatsmarta investeringar

Min klimatångest och frustration fick mig att starta FB-gruppen Klimatsmarta investeringar där vi lyfter frågan hur vi genom vårt sparande kan bidra till en hållbar värld.

Här hittar du ett samlingsinlägg om klimatsmarta investeringar.

klimat klimatsmartainvesteringar investeringar klimatsmarta

Juridik

Fortfarande hittar du inlägg från min tid som advokat. Troligen är det dem som lockar besökare från google.

Företagande

Innan projektet ambassadör för kvinnors företagande stängde ner sparade jag mina inlägg under rubriken ambassadör.

Övrigt

Att skriva om allt som finns i den här bloggen är inte möjligt. Här finns glimtar från snart tjugo år av mitt liv. Du får helt enkelt leta runt med hjälp av sökord och arkiv. Lycka till!