Ny blogg

Testamente
Naturligt trygg

Så är den nya bloggen igång. Så många tankar och funderingar som ägnats åt denna i sommar!

Det finns en längtan efter att skriva på mitt sätt – mer personligt. På Advokatbyrån.nu behöver vi vara lite mer formella. Byrån har växt och idag är vi fyra jurister. Det fungerar inte att jag skriver lite vad jag tycker.

Här är det bara jag – inspirerad av Nalle Puh – så är det här Min blogg.

Nu ska jag först lära mig tekniken. Jag vill ha automatiska uppdateringar till valde sociala medier och jag vill kunna blogga från mobilen.

Sedan handlar det om att hitta tonen.

Vad vill jag med bloggen?

Dels kommer den nog ersätta lite av mina dagböcker – mitt ständiga skrivbehov.

Dels vill jag föra ut mina tankar och funderingar.

Vilka funderingar då, undrar du kanske. Ja, dels är det tankar om personlig utveckling. Men även om EnergyManagement och juridik.

Jag har tänkt att bloggen skall följa våra ledord; Hjälpa, Miljö och Kvalitet. Passar inte det tänkta ämnet in under något av dessa begrepp ska jag försöka låta bli att skriva.

Bilder vill jag ha mycket av. En tid levde jag mitt liv genom kameralinsen. Med min nya htc med 8 megapixels kamera har fotograferandet återigen blivit en passion som får mig att glömma tid och rum. Här hoppas jag kunna dela med mig av mina bilder.

Ja, det här ska bli spännande! Men ännu är det bara på teststadiet!

Ett svar på ”Ny blogg”

  1. Och bildtexten? Ända sedan företagsstarten har ordet naturligt funnits med när jag tänkt marknadsföring. För mig är naturen min kraftkälla. Jag vill att Juridik skall vara en naturlig del av livet.

    Jag gillade den här bilden. Livbojen. Ordet trygg.

    Bra juridiska handlingar skapar trygghet i en omtumlande situation. Precis som en livboj.

Kommentarer är stängda.