Historisk tillbaka blick

Obesprutade äpplen och päron
Obesprutad frukt

Ibland går jag tillbaka i mina bloggar på Ambassaden. Bloggarna på ambassaden har jag skrivit i nuet – där har skrivit ur mig alla känslor – lämnat dem bakom mig. När jag läser förvånas jag över så mycket som hänt.

Hittade det här inlägget om hemsidan som jag skrev den 27 mars 2010. Sedan dess har vi släppt en helt ny hemsida i mars 2011 och så den här bloggen. Nu håller vi på att förfina tjänsterna på hemsidan. Inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig hur mycket jobb det skulle vara att förverkliga visionen.

Det här med bloggande är lite märkligt. Inlägget som jag länkat här har lästs 305 gånger! Tänk att  vilt främmande människor kan läsa det jag skriver. Samtidigt lite skrämmande. Eftersom jag skrivit dagbok för mig själv i många år blir bloggen som en form av dagbok. Det är lätt att vara för privat – att skriva direkt ur hjärtat.

www.andebark.se är det fortfarande ett experimenterande, ett famlande. På ambassadbloggen har jag släppt ut entreprenören. De senaste åren har entreprenören har tagit väldigt stor plats i mitt liv. Nu är det ett annat skede. Ständigt påminner jag mig själv om att inte förverkliga några nya idéer. Njuta här och nu. Fokusera på hög kvalitet in i minsta detalj.

Rollen som advokat älskar jag verkligen. Efter några dagar utanför kontoret översvämmas mitt rum av akter som måste åtgärdas. Kvällen blev sen men jag unnade mig dagsljus med gräsklippning och äppelplock innan mörkret föll. Fatet i receptionen är nu fyllt av kontorsträdgårdens egna obesprutade päron och äpplen.

Uppdatering den 2 november 2018

Innan projektet ”Ambassadör för kvinnors företagande” stängde ner sin hemsida kopierade jag av texterna här på bloggen. Om du söker ”Ambassadör” kommer du att hitta dem.

Någon gång i framtiden ger jag mig kanske tid att gå igenom dem och organisera dem bättre. Men till dess så finns de här i en salig röra.