Frukosten igår på Grand hotell inför #advokatdagarna

image

Ibland behöver jag en stund med mig själv inför möten med nya människor. En räkomelette i baren på Grand var en bra början. Sedan följde en dag fullspäckad med intressanta föredrag och möten med kända och okända människor.

Sällan har jag besökt ett arrangemang där alla är så nöjda med allt. Och jag kan bara hålla med. De advokater som inte var här missade något helt fantastiskt. Allt har genomgående hållt hög kvalitet.

Sedan är det lite av stjärnstatus kring arrangemanget.

Jag är uppväxt på landet och läste många tidningar och böcker som barn. Särskilt intresserade jag mig för mord. Ofta läste jag om Pelle Svensson. Så reser han sig plötsligt upp på en föreläsning och har kommentarer. På kvällens middag sitter han vid samma bord! För mig var det fullt i klass med att få dela bord med Per Gessle som också var min idol.

När det  gäller juridiken idag beundrar jag Fredric Renström och Örjan Telemann. Här pratar vi som om de var gamla vänner. För en lantis från Hammenhög är det stort. 

Ja, ända sedan den inledande drinken på samfundet i onsdags har det varit full fart och toklite sömn. Laddar om för ännu en dag i sällskap med advokater.