Blogginlägg

Nu har jag snart bloggat i en och en halv månad. Under den tiden har jag skrivit ett fåtal inlägg som berört, som fått läsaren att kontakta mig via e-post eller på annat sätt. När jag tittar på reaktionerna på sidan ser jag att det är de inlägg där jag beskrivit juridiken på ett personligt sätt.

Är det vad läsaren vill ha? En daglig reflektion utifrån det som hänt i verksamheten – utifrån mina tankar om juridiken?

De bloggar som besvarat frågor tycks inte så uppskattade.

Inläggen och reaktionerna på dess väcker nya tankar hos mig själv och idéer till nya inlägg. Just nu är det sexuellt ofredande och våldtäkt jag funderar kring. I en kommentar har jag lovat återkomma till våldtäktsbegreppet enligt svensk rätt.

I väntan på detta länkar jag till en tankeväckande artikel om sexuellt utnyttjande av Johanna Koljonen.