Möte på Ystads tingsrätt med socialnämnderna i domsagan och familjerättsadvokater

Saknar min smartphone! Bloggandet hade hunnit bli en vana – och det är inte samma sak att blogga från datorn.

Dagen började jag på Ystads tingsrätt på ett seminarium med familjerättsadvokater, domare och representanter från socialnämnderna i domsagans kommuner. Inläggen väckte tankar och jag kommer att återkomma till detta i framtida bloggar!

Tillbaka till kontoret förstår jag att det är en hög ärendetillströmning just nu. Mitt beslut att nyanställa fler jurister känns helt rätt. Om allt går vägen har vi förhoppningsvis ett mottagningskontor i Malmö domsaga efter årsskiftet 🙂

Ständigt imponeras jag av de biträdande juristernas arbete. Mitt beslut att bara anställa jurister som är bättre än mig var också rätt! Problemet är bara att det blir fler riktigt svåra frågor som landar på mitt bord efterhand som vi blir fler jurister. Expandera är inte lätt – men jag brinner för min vision. Det blir en sen kväll för att hinna med allt – advokatdagar och dagens seminarium sätter jag på ”nöjeskontot”.