På väg till Tillväxtdagen, Sparbanken Syd

Prioriteringar är svårt! Hur vet man vad som är viktigt långsiktigt?

I många år har mitt måtto varit ”Livet är en skola”. Att hela tiden lära nytt inom så många områden som möjligt. Sedan jag blev företagsrådgivare 1999 har företagsutveckling intresserat mig. Därför prioriterar jag att delta i Sparbanken Syds Tillväxtdag även om det finns många akter på skrivbordet. För mig själv sätter jag deltagandet på nöjeskontot och planerar in att arbete länge på onsdags kväll istället.

Samtidigt tror jag att mitt deltagande i olika sammanhang gynnar både byrån och klienterna.

Caroline berättar om dagens förhandling och det är med stolthet jag hör hur hon hittat lösningar som fick både klienten och motparten nöjd. Att se hur de biträdande juristerna utvecklas är så fantastiskt att jag saknar ord!

Ibland ställer jag mig frågan om livet inte vore enklare om jag hade gjort som de flesta andra advokaterna – drivit min byrå ensam. Men när jag ser de biträdande juristernas utveckling inser jag att det är just så här jag vill ha det – vara med och bidra till att forma en ny generation advokater. Det vi gör nu känns så oerhört spännande!