Möten, möten, möten

Yes – jag har äntligen en iPhone igen och jag slapp klippa i mitt SIM-kort. På Konfac Teleservice gjorde de någon överföring av kortet till ett litet kort… Något tekniskt som jag inte förstår mig på…

Rusade in på kontoret kvart över nio och möte om hur vi skall hjälpa Johan under hans sjukskrivning, samtal om den nya organisationen, om tillgänglighet.

En intressant fråga är vilken tillgänglighet som värdesätts av klienter och myndigheter. Vi skall fortsätta den diskussionen i december.

Därefter hade jag och Sophia möte med Åsa Wikström angående rekrytering. (Fick smita ifrån mötet för att tala med en klient och passade även på att tala med Mia som har börjat hos oss.) Eftersom mötet drog ut på tiden fick vi beställa in mat så att jag han bli klar till klockan ett när nästa klientmöte kom. Emma påbörjade detta ensam och jag fick ansluta femton minuter in i mötet. Puh…

Nu har jag talat med dottern, försöker avboka min vaccination för att stanna kvar i Hammenhög och arbeta mig igenom högarna. Något bloggande från telefonen är inte aktuellt än – inser att jag måste fixa en del med appar mm. Men det kommer!