Sista dagen i oktober

Ännu doftar luktärt

Ännu blommar luktärten vid Gråbrödraklostret. Stannar upp och andas in doften, känner tacksamhet över att sommaren dröjt sig kvar.

Regementsgatan, Ystad

I tankarna är jag i morgonens möte. Emmas och Carolines utveckling går så snabbt nu. I fredags hade vi uppföljning – och de känner sig allt säkrare i sina roller. Idag ska jag presentera den nya organisationen. Nu går vi över till att tänka servicebolaget – även om vi inte bildat det. Det är ett stort steg känns det som. I morgon lägger vi över dokumenten till en ny struktur.

På Möllers handlar jag bröd till frukostfika.

Kastanj

Det var mörkt när jag gav mig ut 6.22). Killen på Konfac Teleservice har meddelat att de är på kontoret från kl 8 och att det är ok att jag kommer förbi och får hjälp med simkortet. Det är service!!!

Höstlöv

Så redan i förmiddag hoppas jag kunna blogga från telefonen igen – har verkligen saknat det!!!