Bodelningar, handledning, delegering och ”ta-ta-hand-om-mig-sjäv-tid”

Ännu en dag som sprang i väg i 190! Vi har ännu inte bott in oss i huset (tänk – för ett år sedan pågick ännu ombyggnaden för fullt!) – och det känns när det förs förlikningsdiskussioner medan det samtidigt pågår klientmöten. Insåg att vi verkligen behöver ljudisolera dörrarna och inreda ytterligare ett samtalsrum. Miljön är viktig för förlikningsklimatet – och idag var det inte ultimat!

Mellan mötena hann jag även med en avslutande handledning med psykologistudenterna i Lund. Det har verkligen varit en värdefull tid och jag har fått fokus på vad jag behöver förbättra och vad jag ska bevara. När jag googlar inspireras jag att fylla i en ny ansökan. Vi har diskuterat att mäta hur nöjda medarbetare och klienter är. Tydligen kan studenterna även utföra den här typen av uppdrag! Jag kan varmt rekommendera företag att ta möjligheten till bra handledning i princip kostnadsfritt!

Sitter kvar på kontoret (och inser att jag ”slösat” en timme på sociala medier…) Högarna med akter som kräver åtgärder växer på mitt skrivbord… två och en halv dag kvar på kontoret innan jul… Trots stressen jag borde känna finns lugnet kvar eftersom jag fått massage i kväll. Benny Yngve, som min massör heter, påstod att jag var bättre i axlarna – men nu var det nya muskler som var spända. Antagligen beror det på att jag börjat blogga mer från mobilen liggande i sängen. Hm… ska försöka ändra mina vanor…