Woups…

… att tiden kan springa så snabbt… skulle ha lämnat kontoret för två timmar sedan…

Något jag alltid inser när jag ska ha semester – egentligen vill jag inte lämna kontoret… Ärligt – jag tycker juridik är fantastiskt kul! Hm – låter ganska rubbat. Ser faktiskt fram emot pläderingen i morgon – vet inte om jag vågar ta ut svängarna som jag tänkte – skrattade högt när jag skrev.

För att i nästa stund ”grötta” ner mig i en svår stämningsansökan där jag konsulterat Örjan Teleman. Inser hur mycket det finns i familjerätten som är riktigt svårt. (Jo, det har jag i och för sig insett innan – och det är just därför som jag valt att inrikta mig på ekonomisk familjerätt.) Jag är inte så bra på rutiner- gillar när hjärnan verkligen får jobba. Fniss… kan nog säga att min reptilhjärna är den minst utvecklade delen av min hjärna.

Under åren som har gått har jag byggt upp en struktur och en marknad där det äntligen finns utrymme för mig att fördjupa mig t ex inom ekonomisk familjerätt. 2012 – då ska jag verkligen ge mig tid till fokus för att bli riktigt, riktigt bra inom min nisch. Åh, jag längtar verkligen… (Hm… så kan jag skratta åt mig själv… varför kan jag inte bara nöja mig med att vara lite lagom. Knäpp strävan egentligen att ständigt försöka hitta något omöjligt som jag försöker möjliggöra. Ska nog tänka över det här en gång till när jag är i Egypten.)