Sol i Ystad

20120311-120113.jpg
Efter en veckas sjukdom bestämmer jag mig för att nu får det vara nog. Ja, jag vet… Jag är inte riktigt frisk än – men jag blir tokig när jag inte får mitt behov av rörelse tillfredsställt. Den där morgonpromenaden fyller mig med positiv energi och hjälper mig ha tankekontroll.

Tar cykeln ner till stranden och fortsätter ut mot nybro. Söker ensamhet och endast vågornas sällskap.

Behöver hitta energin igen.

Igår förberedde jag morgondagens mål – men jag har insett att det inte är förberedelsen som avgör om jag är framgångsrik. Nej, det är det totala närvaron som får mig att uppfatta nyansförändringar hos den som höra. Fokusering som får mig att lägga märke till väsentligheter. Och framförallt att hitta energi och engagemang i pläderingen. Detta ska jag vidareutveckla.

Så klart – att vara påläst på materialet och juridiken är en förutsättning – men det kan alla vara!