Det är något speciellt med havet…

20120329-184016.jpg
…. Vågskvalpet ger ro och tankeskärpa.

Solen skiner och jag cyklar till havet. Njuter ljuset. Hittar kraften!

I morgon har vi en planeringsdag på Sköllen gårdshotell. Egentligen skulle vi ha varit på Borregården men de meddelade förhinder i måndags. Nu gjorde slumpen så att vi hamnade på Sköllen.

Det är som om cirkeln sluts. Som om vi nått ett delmål. Kan avsluta och gå in i något nytt.

Våren 2008 startade QlaraBesked på Sköllen. Då var jag ännu inte advokat. Jag hade berättat för min man att jag ville skiljas, men ännu visste inte barnen. Företaget fick fem år. Allt var jag beredd att omvärdera och ändra.

Fyra år!

I QlaraBesked jobbade vi med våra visioner. Uppmanades att tänka stort. Utan QlaraBesked skulle jag aldrig ha anställt några jurister.

Det har varit slitsamma år. Att starta något nytt utan färdig mall är inte lätt. Det krävs att man vågar pröva och förändra. Jag är högpresterande och får verkligen tänka mig för för att inte omedvetet förvänta mig samma av min omgivning.

I morgon är det en dag för samtal. Grunden i företaget är lagd. Nu avslutar vi det gamla och möter våren med ny energi!