Skrivklåda

20120606-020307.jpg
Goda skratt med vänner sedan ungdomsåren Samtalsämnen som rinner sina egna vägar. Efteråt förbannar jag mig själv att jag inte kunde hålla tyst. Vi kom in på ämnet sociala medier. Exalterad berättade jag hur otroligt snabbt allt går med sociala medier. Och plötsligt slank det bara ur mig allt märkligt som hänt. Hur okända människor berättat att de läste alla mina inlägg, föredraget på småföretagardagarna i Örebro, hur landshövdingen i Kronobergs län tagit kontakt på twitter, om intervjun i Advokatsamfundets tidning, citatet i Kvällsposten… Jag kunde ju bara varit tyst. Magnus, som inte alls är i sociala media, måste ha uppfattat det som skryt.

Men jag är bara så förvånad över allt som händer – och ja, det känns otroligt häftigt. Allra häftigast blir det att hålla föredrag om advokaten i sociala medier på Tällbergdagarna (utbildningsdagar för advokater i mellersta Sverige).

När jag kom hem borde jag ha gått och lagt mig direkt. (I morgon måste jag göra klart mitt första överklagande till Högsta Domstolen).

Istället är det som om all den där inspirationen runnit till och jag skriver sex juridiska blogginlägg som jag dessutom länkar till hensidan och andra inlägg.

Hoppas på sovmorgon och att kunna sova en stund i solen.

2 svar på ”Skrivklåda”

  1. Elisabeth Lindqvist skriver:

    Jag gläds med Dig. Njut av framgångarna.

    1. Tack! Men är man som jag – född på landet – kommer du alltid att brottas med Jante.

Kommentarer är stängda.