4 svar på ”Hilda-lunch i Malmö”

  1. Så himla roligt att träffa dig!

    1. Detsamma! Så inspirerande att lyssna på dig. Nu har du en ny läsare! Fniss… var på advokatmingel i kväll. Det var en del som läste min blogg. Tyckte inte du att det var en märklig känsla i början?

      1. Herregud, jo! Särskilt när jag fortfarande jobbade. Jag hade så himla svårt att kombinera mitt yrkesjag med mitt bloggjag och blev alltid ställd när någon jag bara kände i yrkessammanhang berättade att de läste min blogg.

        1. Härligt att höra att det inte bara är jag som tycker det känns lite märkligt! För en tid sedan var jag på en utbildning där en kollega sa saker som jag förstod att han läst i min blogg… efter det tänker jag mer på vad jag skriver. I bloggen lämnar man ut väldigt mycket av sig själv och därigenom blir man sårbar.

Kommentarer är stängda.