Semester?

Hm – inser att jag har alltför dåligt självdisciplin (hur det nu stavas). Hela förra veckan skulle jag haft semester – men flyttade fram den en vecka. Så skulle jag ha semester i fredags… men det blev inte bara de två inbokade brottmålsförhandlingarna utan en hel del akuta frågor från kontoret. Ok – så skulle jag ha semester idag… men även då hände det en massa saker som jag absolut behövde lösa just nu.

I morgon ska jag in på kontoret – det fanns en del saker jag inte hann bli färdig med… och så la vi in en juristlunch. En av frågorna blir hur vi skall organisera arbetet för att minska belastningen på mig. En del av frågorna som hamnar på mitt bord skulle kanske kunna lösas av någon annan?

Ok… onsdag-fredag kvar…. målet är att kunna vara ledig de dagarna i alla fall… Och vet ni vad jag drömmer om att göra? Skriva blogginläggen i juli-kalendern klart och bara slappa på stranden!!!

Jo, jag menar allvar… skrivandet på bloggen är något jag verkligen älskar!!! Knäppt?

2 svar på ”Semester?”

  1. Elisabeth Lindqvist skriver:

    Jag vet …….det är en konst att göra ingenting…… men när man omsider lärt sig, mår man ganska bra av det.

    1. Jag är väldigt bra på att göra ingenting … på helgerna…. när ingen försöker nå mig…

Kommentarer är stängda.