Efterlängtad ledighet!

20120629-081931.jpg
Idag ska jag bara vara ledig. Eller förresten… Idag ska jag vara tonårsförälder. Tvättkorgarna var verkligen överfulla – till skillnad från kylskåpet som gapade ganska tomt. Visserligen fanns det lite mjölk kvar – men dess konsistens påminde mer om gräddfil.

Egentligen var det ju tänkt att jag skulle ha kommit hem i tisdags kväll. Men – det fanns en hel del att göra. När administrativ personal är sjukskriven faller en hel del tillbaka på mig att lösa.

20120629-082525.jpg
Men idag är jag bara ledig. Förutom att jag måste ner på banken och skriva på några jobbrelaterade papper.

Vaknade tidigt så där härligt utvilad och bestämmer mig för att inte följa med till glasklart i kväll. När det är så mycket att göra är det inte nattsudd jag behöver utan sömn, sund mat, bara-vara-tid.