Gör det svåra enklare

20120705-055019.jpg
På morgonen har jag en ovana – Facebook. Det är något mysigt med att halvsovande scrolla fram kloka inlägg och intressanta bloggar. Det finns så mycket klokskap på Facebook som inspirerar mig. Robin Sharma, Living the Law of attraction, MediaBabe, Torkild Skiöld är bara några av dem.

Och alla dessa bilder med texter.

I morgon är det dags för massage. Jag försöker verkligen sluta med den där läsningen via iPhone. Jag är medveten om att det lett till värk i en axel.

Att läsa i iphonen är ju så himla enkelt att det är svårt att låta bli.

Och så är det nog med det mesta. Det enkla lockar. Det njutnigsfulla. Medan det svåra skapar avstånd, blir liggande.

Många av mina tankar handlar om hur vi gör det svåra enklare. Hur alla möten med oss ska kännas enkla och vänliga. Fast förresten – inte alla möten. I vissa lägen krävs det att vi är riktigt komplicerade.

I dag kommer min mentor nr 1 till byrån. Advokat Kurt G Holm. Som jag har saknat honom sedan han flyttade till Thailand. Det är massor av år sedan vi sågs. Det ska bli så roligt att visa runt honom på byrån. Det mesta jag byggt upp har inspirerats av honom och våra samtal!