Att omge sig med rätt människor.

20120803-062320.jpg
Surfar runt på FB och hittar denna bild. Det blev en sen kväll framför datorn. Mitt skrivande har fått utrymme efter arbetstid och min lediga fredag för en vecka sedan. Är så förvånad över hur snabbt det gick att skriva boken. Det finns lite faktaavsnitt och EnergyManagement avsnitt kvar att skriva – men jag tror att den behöver ligga till sig lite först.

Tänker på hur viktigt det är att omge sig med rätt människor och hittade denna bild. Det finns människor som får oss att tappa tron på oss själv. Tänk så lite som blir gjort om vi omger oss med dem. Det är viktigt att regelbundet göra en relationsöversyn.

Jag träffade Christel Carlborg på Turistbyrån när jag skulle hämta biljetterna till Ystads operan. Det var ett samtal med glöd. Hon skriver också på en bok och vi bestämde oss för att peppa varandra och att resa till bokmässan tillsammans. Lördagen den 21.7 började jag skriva. En ledig dag har jag använt – det har gått snabbt. Fingrarna har dansat över tangenterna när jag skrivit av dagboksanteckningar och mina nästan läsliga anteckningar som jag rafsat ner på stranden. Orden har flödat så snabbt att jag nästan inte hunnit med att skriva. Vilken fantastisk känsla!

Igår simmade jag 2 750 meter på morgonen. I dag ska jag springa en runda – därav inga bilder. Avslutar med de fantastiska regnbågar som jag såg på tisdagens morgonpromenad.

20120803-062910.jpg