Vad ska man blogga om?

20120828-203331.jpg

Det är dags att jag avsätter tid för bloggandet igen. I sommar har det mest blivit mina morgonreflektioner – ett substitut för att skriva dagbok. Det finns en massa bra ämnen att skriva om – men den senaste tiden har inspirationen bara inte funnits. När jag skriver utan inspiration blir det inte bra!

20120828-203338.jpg

I mars slutade jag med de personliga inläggen och höll mig till juridiken. Då tappade bloggen många läsare. Därför har jag insett att det personliga skall vara kvar.

Någon har menat att bloggen är för splittrad. Det vore intressant att höra vad du som läser bloggen vill ha. Inlägg om juridiken, inlägg om advokatens vardag och livet på byrån, personliga reflektioner, tankar och erfarenheter kring ledarskap, referat från alla de utbildningar och seminarier jag deltar i, vad som händer i min vardag, recept, faktatexter om Hammenhög och Österlen, bilder på vad vi har på oss (fniss… advokatens outfit – nja, inte superspännande).

Tacksam för kommentarer!

20120828-203349.jpg

På tisdag är äntligen vår klippa Linda tillbaka efter två månaders föräldraledighet! Då blir det åter hundraprocent fokus på mina uppgifter. På onsdag har vi månadsmöte med presentation av en ny administrativ organisation och nya medarbetare!

20120828-203356.jpg