Nu vill jag ha VÅÅR

Snön vräkte ner igår när jag lämnade Hammenhög vid 22-tiden. I kalendern har det sedan länge stått ”Semester”. Det är skönt med tid reserverad för semester. Jag har massor att göra som inte hunnits med. Vissa uppgifter behöver sammanhängande tanketid.

Sådan tid har jag just nu!

I morgon har jag haft hostan i tre veckor. Egentligen borde jag nog ha stannat hemma för att verkligen bli frisk. Istället har jag kämpat på och gjort det mest nödvändiga.

Men när man inte är riktigt frisk finns inte den där extrakraften, saker tar mycket längre tid – och sliter så hårt.

På måndag eftermiddag har jag nästa förhandling i tingsrätten. Fram till dess ska jag ha tid att jobba igenom några stora ärenden. Jag ska unna mig fortsätta bloggen om vad som hände på vår resa och jag (bloggandet är min lyxtid som jag gör när andra tittar på tv eller läser böcker). Det första mötet med mitt advisory board skall planeras och det är flera stora beslut som måste tas när det gäller företagens framtid. Spännande – men det är svårt att lyfta blicken i vardagen bland alla frågor som behöver snabba svar.

Solen skiner och ljuset är intensivt av all vit snö.

Härligt – men jag längtar efter vår – så nu åker vinterbilden bort från bloggen!