Full fart

20130729-170413.jpg
Kastar i mig några tomater, ett kokt ägg och några mackor mellan telefonsamtalen. I förra veckan förordnade allmänna arvsfonden mig som god man i ett dödsbo med en fastighet. Det är alltid lite omständligt när allmänna arvsfonden är säljare. Det skall in värderingar och det är allmänna arvsfonden som fattar beslut om vem som får försäljningsuppdraget.

Sedan är det min uppgift att se till att avvecklingen sker snabbt och säkert.

Jag älskar det!

I eftermiddag har jag träffat tre fastighetsmäklare. Förhoppningsvis ska fastigheten vara ute till försäljning inom 12 dagar. Då gäller det att hinna få den tömd också.

Snart kommer Mattias från Mariedals gård för att se vad de kan hjälpa till med och ge en offert. Jag har redan varit i kontakt med Leandersson på Tomelilla auktionsverk.

Som den visionär jag är ser jag fastighetens potential. En uppväxt trädgård, detaljer som tegelgolv, brädgolv och takbjälkar. Förvisso ett stort renoveringsbehov – men det saknar betydelse för den som själv vill sätta sin prägel.

På med träningskläder och handskar. Nu blir det en upptäcksrunda på en vind bland spindlar och säckar.

20130729-171142.jpg