Sociala medier

20130918-052738.jpg
Återigen vaknar jag långt innan larmet. Tid att scrolla på FB. Torkild Skiöld, delade tidningsartiklar, Robin Sharma och underbaraClara gör att det är som att läsa korta snuttar ur böcker. FB har tar mycket lästid – och jag tycker faktiskt att det tillför en del.

Morgonen är min tid för tankar. Bloggen har blivit som min dagbok. Där går jag ibland tillbaka och analyserar hur jag tänkte. I många år har jag skrivit mina djupaste tankar i dagböcker. Det är ett sätt att skriva som jag är van vid. Tyvärr är det lätt att falla in i dagboksskrivandet och glömma att vem som helst kan läsa det här.

Särskilt lätt är det att glömma bort sig när ilskan kokar i kroppen.

Vissa inlägg är nu bortplockade och jag vill säga tack till er som kontaktade mig och upplyste mig om de olämpliga formuleringarna. I framtiden ska jag återigen anstränga mig för att vara mindre personlig.

Det som varit är historia. Blicka framåt!

Se även till att få bort det där gamla ur tankarna.

Ny dag! Sakta ljusnar det utanför och det är dags för morgonpromenad. Idag handlar tankarna om föredraget på ännu ett bankkontor.

Hemsidan har tagit ännu ett steg. I mötet med bankpersonalen får jag hjälp att utveckla tjänsterna. Sociala medier är fantastiskt – om man hanterar det rätt.

20130918-053933.jpg