Hammenhög är fantastiskt

20131212-074532.jpg
När jag fyllde 40 hade mina väninnor gjort några frågor om mig. En av frågorna var varför jag valt att starta advokatkontor i Hammenhög. Det rätta svaret skulle vara att jag sagt ”I Hammenhög finns allt – precis allt”.

Sedan ett år tillbaka har vi även blomsteraffär mitt emot kontoret. Nu räcker det att titta ut genom fönstret för att följa årstidens växlingar. När affären är öppen fylls gatan av vackra arrangemang.

Ibland tänker jag på hur mycket Hammenhög förändrats sedan 2006 när jag köpte fastigheten.

På min önskelista stod ett gym. Det har vi nu – rakt över gatan!

Sommartid arrangeras det fantastiska konserter både på Valnöt och i Garaget. Gästis är upprustad och kreativiteten sprudlar hos nya krögarparet.

Nu har vi även blivit internationella och Migrationsverket talar om Hammenhögsmodellen för flyktingmottagande.

Ja – Hammenhög är verkligen fantastiskt!

20131212-075317.jpg