Ambassadör (2)

Att starta företag är som en graviditet… Redigera inlägg

2010-03-20 kl 09:50 av Annika AndebarkGilla4 kommentarerTaggad annika andebark83 visningar

Mina idéer växer fram sakta. Som en spirande förälskelse. Man sneglar försiktigt på dem ur olika vinklar. Så plötsligt inser man att de har blivit till. Förra helgen föll alla bitarna på plats – förlossning lagom till Lucia!

Igår fick jag den första känningen – jag köpte ett aktiebolag på Svenska standardbolag. Ska det här företaget hinna växa färdigt till Lucia så måste jag ge det ordentliga förutsättningar från början!

Under morgonens löparrunda funderade jag på det här med kvinnlig ambassadör. Varför jag gör det? I min advokatverksamhet arbetar jag redan ofta 10-12 timmar om dagen. Vad ska det här ge mig? Och vad kan jag bidra med?

Då kom jag på att jag vill inspirera fler att VÅGA! Under våren går jag en ledarskapsutbildning på Advokatsamfundet. Varför inte dela med mig av alla klokheter från utbildningen?

Men att skriva tar tid – varför gör jag detta? Jo, efter att ha läst alla fantastiska bloggar här på Ambassadörernas hemsida vill jag också lära mig blogga. Enda sättet är nog att skriva – och att få konstruktiv kritik! Så – om jag delar med mig av hur jag bygger upp mitt nya företag – så hoppas jag att läsarna vill ta sig tid och ge mig lite feed-back.

Jag älskar att lära mig nytt – så jag ser fram emot ett lärorikt år!

En av kommentarerna

Eftersom jag också jobbar med att hitta ett bra bloggrecept så måste jag kommentera ditt inlägg på det temat. Tror du gör rätt, det måste finnas en tanke bakom, annars kan man lika gärna skriva dagbok för sig själv. Det ska alltså ge mig som läsare något och så ska det också fånga mitt intresse. Då krävs en röd tråd, en nerv, något som driver handlingen framåg. Och nu har du oss med fram till Lucia i alla fall. Lycka till!