Att vara företagare

IMG_1289Det är en annan tid nu.

Tid för att vara. Tid för att sitta vid bron och lära sig fotografera med manuella inställningar.

IMG_1288Tid att se det lilla i tillvaron. Tid att leva det enkla livet.

IMG_1286Förra veckan begärde jag mitt entledigande från uppdraget som ersättare i Regelrådet. Den här veckan skall jag sluta som ambassadör för kvinnors företagande.

Men innan alla mina blogg inlägg försvinner har jag tagit mig tid att kopiera över dem till min nya blogg. De kommer att automatuppdatera nästan varje eftermiddag. Då ska jag läsa dem och reflektera. Inläggen är alla döpta till ”- ambassadör” med ett nummer. Det blev mer än 250 stycken – så de varar året ut.

Erfarenhet är en bra lärare som skickar svinaktigt dyra räkningar. Kanske kan min erfarenhet hjälpa andra att inte göra samma misstag.

IMG_1278