Som företagare är det bra med bankerfarenhet – ambassadör (6)

Som företagare är det bra med bankerfarenhet! Redigera inlägg

Med posten idag fick jag en originalfullmakt från Svenska standardbolag att för deras ”räkning öppna konto i valfri bank och på detta konto sätta in 100 000 kronor.” Redan i fredags talade jag med min bankman om upplägget, att det var brådskande för att hinna få det där specialpriset hos Telia. Jo, det skulle nog gå, men jag skulle skicka handlingarna till en annan person på banken eftersom han skulle vara ledig i början av veckan.

I går mailade jag uppgifterna om kontoöppning och frågade om de behövde ytterligare handlingar för att göra överföringen. Inget svar. Så klockan 15.30 ringde jag upp. Då fanns ingen av de namngivna tjänstemännen på plats.

Som tur är har jag själv varit företagsrådgivare. Jag vet att det ska gå att ordna. Lite väntetid medan jag kopplades runt till en ledig företagsrådgivare som skulle gå hem om 25 minuter. Hon lovade att ordna kontoöppning och överföring så att Likvidintyget kunde skicas med post till Svenska Standardbolag redan idag. (En faxad handling med en originalunderskrift på är en originalhandling :))

Bankgarantin kunde dock inte bli klar riktigt än. Håller tummarna för att det blir klart denna vecka!