Vår!!!

20140426-064621.jpg
Oj – flera dagar utan bilder! Får skylla på våren och att jag har sämre uppkoppling på mobilen. Jag anpassar mig till ett annat liv och minimerar alla kostnader. Det är nästan omöjligt att ladda upp bilder när surfmängden är förbrukad och hastigheten blir lägre.

I onsdags blommade de japanska körsbären när jag gick till massagen – men Skånetrafikens wi-fi var värdelöst så jag valde att ägna mig åt en bok istället.

20140426-065122.jpg
Uppe hos min älskade har våren kommit.

Bokarna har nyss slagit ut. Vitsippor, tulpaner, hägg, körsbär, slån – ja listan kan göras lång över motiv. I går kväll ålade jag mig fram på åkern för att fånga kvällsljuset i tulpanerna.

Så småningom blir det väl regndagar när jag kan sitta inne och dela med mig av fotona. Men just nu njuter jag av våren. Kameran får mig att glömma tid och rum. En cykeltur för att handla. En timmes morgonpromenad. Plocka nässlor, citronmeliss och kirskål till energidrinken. Läsa en stund i solen.

Livet är helt underbart! Ja- faktiskt – trots allt!