Guldkorn – ambassadör (58)

En vision förverkligad Redigera inlägg

2010-06-07 kl 17:18 av Annika AndebarkGilla7 kommentarerTaggad annika andebark, vision, vänlighet32 visningar

Finns det något bättre än när klienterna uttrycker visionen bättre än man själv gör?

Fick nyss detta från en klient;

”Dessutom vill jag passa på att uttrycka min tacksamhet över att Du på ett så effektivt och smidigt sätt hjälpt mig i detta ärende, men även att jag i kontakterna med både Dig och Dina medarbetare alltid blivit så vänligt bemött.”

Detta är precis vad vi strävar efter. Hos oss skall klienterna bli bemötta med vänlighet och engagemang. Ofta är det jobbigt att gå till en advokat. Genom vårt bemötande och en trygg miljö vill vi göra mötet med oss så positivt det bara går. Det är inte alltid det lyckas. Men det är helt underbart när en klient uppfattar vår intention!