Högsta betyg till Skånetrafiken

20140617-143718-52638003.jpg
Jag vågar knappast skriva det – men sedan jag övergick till tåg i mars har varenda tåg varit i tid (ja, förutom när jag åkte upp till Älvdalen – men det löste sig).

20140617-143845-52725966.jpg
Fri Wi-Fi och möjlighet att ladda mobilen gör att tåget slår bilen med hästlängder. Det är nästan så att tågresan går för snabbt. Ingen annan stans är jag i min egen bubbla på samma sätt som på tåget.

Ja, nackdelen är möjligtvis att transportera saker.

Egentligen skulle jag vilja ta rosor med mig upp, men den det visade sig att Eira på den nya plantskolan i Övraby kunde leverera rosorna direkt till mig. Vilken service!

Bilder kommer! Ett besök hos Eira borde vara ett måste för alla rosälskare som kommer till Österlen. Hon driver upp rosorna genom sticklingar och ingav omedelbart stort förtroende genom sin kompetens.

Det har varit intensiva dagar nere i sydöst. Nu stänger jag av alla måsten under några dagar. (Jo, det finns lite administrativt som måste fixas, eftersändning och svar på mail från konkursförvaltaren). Men mest ska jag bara vara. Rensa ogräs i växthuset. Cykla till badet och simma. Fotografera.

Dottern lämnade mig vid tåget. Hon skulle börja ett av sina sommarjobb idag – enkäter om turism.

Jaha- bilden på vår gemensamma lunch vill visst inte laddas upp – så är du intresserad får du se den på instagram istället.