Rosor på Fredriksdal

Rosor på FredriksdalDoften var obeskrivlig!

Den fick mig att glömma tid och rum. Det fanns bara ett nu där jag nyfiket böjde mig ner för att inandas varje ros unika doft.

Ja, det var nästan så att jag glömde bort att fotografera.

Rosor på FredriksdalJust nu känns varje minut vid datorn som ett slöseri. En timme och tjugominuter har passerat då jag bara skulle kolla mailen och kolla facebook och boka en massage tid.

Utanför spirar grönskan. Det doftar och smakar. Undrar om den tredje tomaten ska vara mogen idag.

Kanske, kanske, kanske jag hinner lägga upp några rosenbilder till innan jag åker ner till Ystad på måndag. Funderar på om jag skulle lägga upp bilderna på WordPress och sedan fylla på med texter när jag sitter på biblioteket. Ännu har jag inte lyckats ladda upp bilder från bibliotekets dator. Däremot är det väldigt smidigt att sitta på biblioteket och läsa. De texter jag vill kunna återvända till kan jag citera på bloggen.

Bloggen är som en anteckningsbok för mig. Här skriver jag ner recept och fakta som jag vill ha tillgång till. Då behöver jag inte äga böckerna själv.

Ännu ett steg mot att bli digital nomad.