Bläckfisk – ambassadör (95)

Bläckfisk? Redigera inlägg

Medan solen går ner unnar jag mig en tankepromenad. Inser att just den där stunden i rörelse – när tankarna får flöda fritt- är nödvändig för att klara av att ha fokus.

Sedan jag kom från Portugal i söndags skulle jag ha behövt vara en bläckfisk… med åtta armar… och helst även åtta huvud…

Ombyggnationen är igång för fullt… nu börjar de bygga upp… beslut om belysning, kök, vägguttag, toaletter, duschens placering… you name it… Och allt blir ju inte som man trodde… Sänder många tacksamma tankar till alla som stöttar och hjälper till. Min underbare far som hanterar alla transporter av rivningsmaterial. Min mor som städar, packar och tvättar gardiner. De anställda som står ut med oljudet och får göra blixtutryckningar titt som tätt… och inte minst projektledaren som är helt fantastisk.

Samtidigt har högarna på ärenden som behöver åtgärdas växt under min bortovaro. Det har varit många inbokade förhandlingar i veckan (även om jag lyckats förlika några… ikväll borde jag dricka champange… mer om det en annan gång på min juridik blogg. I Portugal fick jag förresten massor av idéer till juridikbloggar – så … när bara tiden räcker till… då ska ni få läsa ;)).

Egentligen hade jag avsatt måndag förmiddag för att ta hand om post. Men prioriterade att träffa coachen från exportrådet för att verkligen ge Teraxacum en riktig chans att förverkligas.

Mötet med exportrådets coach var otroligt bra! Nu har jag mycket att jobba med – framförallt swot-analysen. Även när det gäller den här processen lovar jag att komma tillbaka i framtida bloggar.

Ja, som ni märker är det mer än tufft just nu… (ja… jag prioriterar… har skjutit på energy management utbildningen till våren. Istället kommer vi ha grupputveckling under två dagar för Anne Looström. Till våren får vi förhoppningsvis med oss även de nya juristerna i Energy Management.)

Att hösten skulle bli tuff visste jag…. För mitt inre målar jag upp målbilden: innan jul skall vi äta julbord i det nya köket som jag skall beställa i morgon. Våra nya lokaler kommer att bli fantastiska! Ett ny tänk för advokatbyråer där vi försöker skapa mötesplatser för personalen och därigenom skapa en kreativ arbetsmiljö som lockar de bästa juristerna och bidrar till de bästa lösningarna!

Kommentarer

  • kul att följa dig…varmt lycka till…trist att det är så långt emellan oss annars hade jag catering till din jullunch i nya köket…kramis Eva i Burs
    2010-10-15 kl 02:23          Gilla       Sluta gilla
  • Tack Eva! men vi får väl försöka träffas ändå 😉